Nike Air Max 1 op 25 maart

In this topic you will find everything about our newest updates!
Offline
User avatar
Flapper123

Members

Posts: 4
Joined: Mon Jul 13, 2020 2:43 am
Location: UK
Kingdom: AEDFGG
Status: DGRFHTGJY
Character: Flapper123
Guild: sfVDG

Nike Air Max 1 op 25 maart

Postby Flapper123 Mon Jul 13, 2020 3:27 am

Volgende week verschijnen hier de officiële afbeeldingen van de Nike Air Max 2090 Wolf Grey. Deze nieuwe colorway van Nike's nieuwste Air Max-model is gekleed in het Wolf Grey, White en Particle Grey kleurenschema. Een begint met een transparant bovenwerk van mesh gecombineerd met het grijze textielleer op de spatborden met bijpassende mesh-tongen en hakken. De schoen voegt wat kleur toe aan de schoen met de contrasterende gele accenten op een tonglabel, het lipje aan de hiel, de inlegzolen en het zichtbare stiksel over en onder een doorschijnende bovenwerk. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look af. Nu we nike air max 2090 nederland sale een nieuwe maand ingaan en het zomerseizoen voortzetten, introduceert Nike nieuwe kleuropties voor hun geheel nieuwe Nike Air Max 2090.

De Swish zal deze gloednieuwe color ways van de Nike Air Max Plus binnenkort laten vallen. Deze keer heeft het klassieke Air Max-model een schoon en gekreukt blauw en wit kleurenschema bestaande uit donkere en lichtblauwe tinten die voor het grootste deel van het mesh-bovenwerk zorgen, plastic verloopoverlays, plastic neus en leren spatborden. Het wit op de veters, Swoosh-logo's en tussenzool voegen wat diepte en contrast toe aan de schoen. Dit zal het nike air max plus heren schoenen schoon paar zijn omkring dit aankomende lenteseizoen te rocken, denk je niet? Binnenkort verschijnen hier de officiële beelden van de Nike Air Max Plus Brushstroke Camouflage. Deze Brushstroke Camo-iteratie van de Nike Air Max Plus begint met een witte mesh-basis bedekt met een camouflage-afbeelding van een penseelstreek in aardetinten.

De Nike Air Max Plus Ultra wordt gepresenteerd in een nieuwe kleurstelling terwijl we de Air Max-maand blijven vieren. Voor de lente heeft Nike besloten om het Air Max-model in binair blauw te bedekken door het hele bovenwerk van mesh en TPU-overlays. Volt / limoengroene details zijn vervolgens toegevoegd aan de ooglussen, de nike schoenen air max plus Swoosh-branding op de new tong/tanga en zijpanelen en in de Air Max-eenheid. Een uiterlijk van deze Air Max Ultra Plus wordt afgesloten met een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool. Voel je deze kleurstelling? Laat ons uw mening weten in de onderstaande opmerkingen.

Vorige maand zagen we een voorbeeld van de Nike Air Max 1 als onderdeel van het tonaal pakket met vervangbare klittenbandpatches. Nike zet dat mix-and-match-thema voort met deze nieuwe collectie klassieke Nike pas cher Air Max-silhouetten - met de Air Max 1, Nikr air max 90 en Air Max 95 - weergegeven in de iconische OG-kleurstellingen. Naast de aanpasbare patches, nike air max verona dames onderscheidt de build op elk paar zich van het origineel met canvasmaterialen en een gefuseerde constructie, waardoor de throwback-ontwerpen een nieuwe look krijgen. In de aanloop naar Air Max Day 2015 komen de Air Max 95 uit op 23 maart, de Nike Air Max 90 op 24 maart en de Nike Air Max 1 op 25 maart.

Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest