Regulament Joc Naos2

Guidelines of the game.
Offline
User avatar
[SA]Andre

Administrator

Posts: 69
Joined: Thu Dec 26, 2019 7:30 pm

Regulament Joc Naos2

Postby [SA]Andre Sat Dec 28, 2019 9:52 pm

Secţiunea I: Comerțul


- Este interzis vândutul de iteme / conturi pe monedă reală (psf/bancar/coduri reîncarcare/paypal etc). Se sancționează cu ban permanent, fără niciun fel de avertizare.
- Anunțurile în chat referitoare la negoțurile între servere ("dau acolo pe aici") sunt complet interzise şi se vor sancţiona cu mute temporar. În cazul în care respectivul creeaza alte caractere pentru a trimite din nou astfel de mesaje, toate conturile acestuia vor fi suspendate pe o perioadă nedeterminată. În legătură cu anunţul "dau aici pe acolo" va fii suspedat în mod direct fără a fii avertizat.


Secțiunea II: Atitudinea jucătorului


Sunt interzise următoarele acţiuni ale jucătorilor și se vor pedepsi în funcție de gravitate: (mute / ban temporar / permanent)
-Giveaway-urile false => ban 30 de zile
Este complet interzisă utilizarea aşa ziselor "exploit-uri" ale jocului (bug la taiş etc) în scopuri frauduloase (la bătăi), sancţiunea încălcării acestei reguli va duce către o suspendare temporară la prima abatere, urmată de una indefinită dacă se va mai repeta.
- Promovarea unor conţinuturi considerate dăunătoare, vulgare, incluzând limbajul indecent, abuziv, ameninţător, hărţuitor, cu tente vulgare/obscene ţi defăimătoare, inclusiv caracterul rasist, etic sau contestabil în orice alt mod, pe chat-ul general al server-ului (cu excepţia PM) + trimiterea mesajelor consecutive, ce disturbă chat-ul (SPAM). *În PM se vor sancţiona înjurile legate de familie/neam/rasă/etc în funcţie de cât de grave sunt.*
- Este interzis spam-ul de obiecte in zonele cu jucatori, deoarece acesta creaza probleme pentru playerii cu PC-uri slabe. De exemplu : Deschisul de Coruri
- Expunerea jucătorilor / membrilor echipei prin diverse mijloace (divulgarea profilurilor de pe reţelele de socializare/link-uri cu poze, numere de telefon sau alte date cu caracter personal)
- Acuzaţiile false cu privire la modul de joc, fără dovezi, menite sa stârnească controverse în rândul jucătorilor (vor fi sancţionate cu mute chat respectiv ban dacă respectivul continuă să răspândească zvonuri false legate de server)
- Legitimarea drept Game Administrator/Game Master/Helper etc., în scopul de a păcăli jucătorii si de a-i induce în eroare. (Contul va fi blocat permanent)
- Reclama facută altui server în chat sau în PM-ul jucătorilor. (Contul va fi blocat permanent)
- Neraportarea bug-urilor şi folosirea acestora în scopuri proprii, oferind diverse avantaje. (Contul va fi blocat permanent)
- Limbajul indecent şi hărţuirea membrilor staff-ului Naos2 în PM/Chat-ul principal.
- Jignirile, replicile ofensatoare, batjocura si reclama negativă adusă asupră Server-ului Naos2, în chat, PM-ul jucătorilor sau pe diverse reţele de socializare (suspendarea tuturor conturilor de pe acel IP)
- Încercarea de a frauda un jucător al server-ului (spargerea de conturi, prin diverse metode de aflare a datelor personale de logare, va fi sancţionată cu ban permanent)
- Crearea unor caractere cu nume obscene, jignitoare sau indescifrabile, sau menite sa păcălească jucatorii, ca de exemplu: IiiIiIIiIiIiIiIIiI, dsfsgahsuwhswuuiii, cu numere sau cifre cuprinse intre 1-200 de tipul 199/200/100 ş.a.m.d sau cu numele Administratorilor jocului
- Utilizarea diferitelor software-uri ilegale, hack, script-uri, programe externe menite de a oferi un "boost" în joc si a programelor de decriptare, folosite în scopul de a publica diferite informaţii despre server, componente ale acestuia etc.
- Promovarea pe chat a diverselor link-uri cu caracter ilegal, ca de exemplu viruşi, trojan, keylogger ş.a.m.d. (ban permanent fără niciun fel de avertizare)
- Amenintarea pe chat sau în PM a jucatorilor cu diverse replici de natură să constrângă/stârnească frică (legate de diverse legături de prietenie cu membrii echipei Naos2)
- Încurajarea altui jucător de a încalca oricare dintre regulile server-ului
- Încercarea de a fruda staff-ul/donaţiile, prin raportarea unor probleme întâmpinate FALSE, pentru a intra în posesia unor bunuri/Monede Dragon(ban permanent)
- PvP-ul la anumite evenimente sau zone de farmat este interzis (ban permanent)
*PvP-ul in zonele de farm este permis doar daca lvl-ul caracterelor este apropriat (+/- 15 NIVELE!)
*Exemplu: Dacă nivelul tău este 45 și ești omorât într-o zonă de farm de un player de level 65, acesta va fi sancționat.
Dacă nivelul tău este 45 și ești omorât într-o zonă de farm de un player de level 60, acesta NU va fi sancționat.
Dacă nivelul tău este 70 și ești omorât într-o zonă de farm de un player de level 45, acesta NU va fi sancționat.
*PLAYERII DE NIVEL 110/105/100 NU AU CE CAUTA IN ZONELE DE FARMAT DE NIVEL MIC SA SPARGA METINELE!
- Crearea de bresle pentru a obţinute puncte (blaturile), unde sunt folosite caractere neechipate corespunzător, care nu ripostează, singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse. În cazurile de genul se va contacta un GM, care va asista la războiul respectiv pentru a evalua si penaliza breasla sau breslele respective


Secțiunea III: Staff & Playeri


- Membrii din Staff nu sunt obligați să răspundă la mesaje de tip "Buna / Salut / Hello". Orice problemă trebuie adresată în PM din primă instanță, fără salutările de rigoare.

Un membru din Staff niciodată:
- Nu va cere datele de logare ale jucătorilor.
- Nu va favoriza jucători prin diferite metode: divulgarea informaţiilor despre echipă, ajutorul în cadrul evenimentelor, nesancţionarea corespunzătoare, acordarea de iteme în joc (în alte situaţii decât cele normale: premiile oferite câştigătorilor unor evenimente) ş.a.m.d
- Nu va pedepsi un jucător pe nedrept.
- Nu va oferi, în schimbul donaţiilor, diverse obiecte care nu se găsesc în item-shop sau alte facilităţi ale jocului.

-Nu oferim suport pentru conturile sparte, deoarece noi ne facem datoria de a va genera o parola unica pentru fiecare cont creat.

De asemenea, perturbarea membrilor staff-ului cu spam-ul în privat, testarea cunostintelor prin crearea diferitor conturi de nivel mic sau chiar de pe contul principal + contestarea diverselor decizii adoptate în cadrul concursurilor / evenimentelor / regulamentului /recrutarilor etc. sunt interzise si vor fi sancționate în funcție de gravitate.

Return to “Game rules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest